Monday, 13 August 2012

-,-

naa , batu api woi  ♥ 
aku sayang kawan ku yang membatu apikan diri nya -.- 
L O L ! eventually , hebah ba d kelas 3 DINAMIK pasal ak gaduh dengan si KHATIJAH . banyak ak dengar orang gossip pasal AKU PENJAHAT -.- tyvm la sebab puji ak :'D 

*senarai d bawah adalah antara2 boikot para batu api d 3D , suma berpakat protes ak :3 
dui , mcm ak takot . wahahaha , asi ka sendiri lawan everybody ? lol 
- ada ka patut si AIDA p maki si KHATIJAH , maka bestfriend habis . 
- bhee , d pikirnya HARAPAN la itu si AIDA tu . 
- aku taw la si AIDA itu CANTIK & FAMOUS ba , tu la lupa daratan . 
- kita p hantam si AIDA yuk ? 
- sekurang2 nya ak memberi dgn ikhlas , ndk mcm orang tu
- CERMIN dulu diri mu woi PEREMPUAN ! 
- kimak joh si AIDA 
- aku taw la kau orang kaya , jangan la pndang rendah sama kami . 

but lastly , settle juak . dan punca nya adalah si penyampai yang salah hantar maklumat . kimbek* 
kenak2 lae mulut macam anjing , suma orang mw d ceritanya . ada lae yang menyindir , maka bebaik suda . dui dui , trep nya si anjing . maka punca segala kerosakan -,- 

*aihh , penat mau cerita . kalau mau taw kamu tnya la si penyampai . ndk taw dia mw JUJUR ka ndak . lol , MOHON TERASA ! ♥ 

keseluruhannya , dua dua nangishh :D wahahahaha

Friday, 3 August 2012

oh yeahh :D

yehh ! paling ku shyg kau my dear ex :D 
kims kau bodo , suda kau maki ak dulu , cakap ak bukan2 and kasi malu ak . now , kau mau ulangi kesilapan ku ? LOL , lucu ba kau ini setan . macam ku la cakar jak muka mu -,-

for your information ya setan . 
ak sengaja jak ituu mesra2 time kau komen status ku ya shit ! jangan la kau mau perasan ya . saya suda be-wife kan sama si wawan okee ? :D aku shyg dia macam cerita sinetron d tv3 tuu . wahahaha xD jangan jeles . kami suda more than 2 months :3 ♥ 

kan suda ku bilang , dapat jugak kau pembalasan , LOL :D 
apa rasa mu d tolak cinta mu ? hohoho . 

kbyee , takut kalau ak becerita banyak betul ada orang terasa xD 
iloveeyouu all especially for wawan ♥ 
iheartyou banyak2 :*

Monday, 30 July 2012

happy ending :D

sangat gembira :D 
for strangers yang tidak ku kenali d facebook , thanyou for wishing darla :* heart kamu banyak2 ohh . terharu saya :p 

30JULY ! my birthday oh :D 
everything perfect today , 

1. not single . heart still owned by pajlan :3 baru jak tu bebaik . haha
2. kawan ku ndk kasi kenak ak tepung/bedak maybe sewaktu dengannya . 
3. kena kiss :* dari makayah . damn , suda sebulan ak ndk d cium :p LOL 
4. and lastly , MATHS ku jatuh menjunam :'D terharunya ! -/-

what ever , yang penting kita happy . sumpah ak penat harini . macam takmau puasa jak . but THANKYOU ALLAH , sebab berikan ak kekuatan untuk teruskan puasa :D 

ohh , taktaww suda mau tulis apa ne . yg penting ak happy ^^ 

btw , heart my hbybushukk :D shyg dia banyak2 bagaikan menatang minyak yang penuh :p lol , muahh di kening :* 

Sunday, 22 July 2012

kacewaa :/

ak ndak taww suda mau cakap apa ne :') sedih betul ak ne ehh , ndak sangka ak dia begituu rupanyaa . but who cares ? kami baru sebulan lebih , lagi 6hari mau dua bulan :'D taksangka pulak perangai nya mangkin menjadi . LOL , ak sedar juak ak ne bodok kan ? bekapel dengan org macam dia . but seriously , dua hari ne semenjak kami BREAK , damn IMISSHIM :( 

ak rindu diaa . ak rindu semuanya pasal dia , ak rindu suara nya yg mintak puji tu . cara dia mejok and perangai buruk nya . kununnya dia takot dia akan lukakan ak lae , ndui . suda berjuta kali kau kasi sakit hatiku , and ak suda terbiasa dengannya . and ak takkesah suda bertapa ANNOYING nya kau shyg :) iloveyou so much dear :'D and actually , ak mencintai mu bukan sebab ak suka sama kau , ak mencintai mu sebab ak takbole mencintai orang lain selain kau shyg :'D *ndui , jiwang nya ak :3


and if you terbaca ka apa kaa . thankyouu . klw kau ndk paham -..- 
idunno what to say :p hahahaha 
but apa2 puns , iloveyouu ! ak syg kau pajlan :D muahh di HIDUNGGG !!! :*

Monday, 16 July 2012

si bodok ! ♥


this guy :D ♥ his name is wawan ♥ my heartbreaker guy or as usual si bodok :3 see ? dia ndak la begitu hensem sangat you know . but dunno why ini hantu bole menghantui ak :p woo , my heart is fully owned by him ♥ ex2 sekalian , ak bangga ak suda break sama kamu , walaupun si otok ne macam setan bikin pegal . but still ILY for him ♥ 

*kak cacaa , klw kw baca ne . jgn jelly-louse taww . i know si nezam tu jelek , jgn sak kmu dua trep2 jelek oke ? :p -merepek 

oke , ndak taww suda ak mau post pasal apa ne weyhh -.- but last night kami be-gaduh ba . and BREAK suda actually :( but semalam dia text something i don't like :( 
*sorry , ak takmaww screen capture/ cerita . but after that dia text balik ak , and ada juak dia call ak . but ak takmaww angkat :( sedih betul ak smpai takbole cakap . habis bengkak mata ku nanges semalaman , mcm orang ndk be-mata sak ak d tinguk -,- 

oke , you know kann . I am so darn happy when dia text ak lepas kami break ♥ 
dia masi rupanya mau ambil taww pasal ak , masi juak dia mau pinggil ak shyg ♥ zz 
aww , terharu nya ak . but still i can't accept the fact that I'm single and brokenhearted by stupid him . and lastly want to say . . . . 

ehh bodok ♥ ak sayangg kau taww :) ak mau kau jd orang terakhir ku , wahahaha . so lepas ne ak takkan gedik be-kapel2 lae . tunggu laa , maybe ak suda mature enough , ak cari orang lain yg lebih bagus dari kau kayy ? but still your my KING in my heart . ak blum ready lepaskan kau , so paham2 la yaa shygg :D and just maybe kau mau kapel balik , yehh :D ndui -,- 

*jiwang ? iknow :p ak memang begini . so biasakan diri wahai stalkers sekalian :) 
thankyiuu




Saturday, 7 July 2012

HAI ! :D

hai , saya si AIDA SEPET (gelaran nya si jahanam kasi) masi sedih2 ohh :') what to do ? i dunno what else I can do so he won't go :'D guess I'm so darn UGLY for him rite ? :( ak paham ak jelek and pendek , ndk sesuai untuk kau yang tinggi gituu -.- saya sedar :') 

*ohh hampir lupa , | HAI TARAKAN ! :D si aida suda sampai ohh :O

hbis turun flight MASWINGS* , ak terpaksa tunggu another 25 minutes because my darn stupid kazen lupa ak . pastu dekat 15kali ak call dea ndk dpt , grr -.-' last2 ak text bru dia ingat . alasannya : "sorry dek , ndada ak save numb mu" -.- (grr , babiknyaa) 

and bila sampai rumanya , banyak suda mkcik2 toge2 ohh , smbil2 potong ayam pun bole gosip2 :D | lupa mau kasi tauk WHY ak d sini :) anuu ba , ad ituu FAMILY THING called KENDURI ARWAH ke-100 , idunno who had died , but still AL-FATIHAH for him :) 

esok ak akan PULANG KE TAWAU :D 
sekejap kann ehh ? GANTUNG ohh , bikin penat pantad duduk d kapalterbang , sudalaa itu bunyinya bikin panas -.-' nasib free , d sponser kunun oleh UNCLE MAN ;D *you rock  dude , kaya kauu :p agagaga ;D 

| okayy , that's all men , iloffyouu all :D 

Wednesday, 27 June 2012

HAPPY ^^

hai there ;D ♥ saya aidaa , kini hari ni HAPPY !  ♥ aigoo , beshh ohh ne hari -,-' macam babibabi ohh :3 ak terjumpaa MUSUH kesayangaan kuh and dia jeling ak ==' ohh men ! kau masi benci sma ak kaa kilik ? LOL ! saya sudaa lupa kisah ANJING kita bah SAYANGG ! jgn kau risau kayy ? so , jgn macam babi mau cari gaduh lae yaa shyg ? :3 *post ne didedikasikan utk cik puan yang membenci saya , ohh ! saya harap anda terasa ;D  ♥ muahh , loffeuu njenk ! my enemy :O


ohlalalala ♥ ma husby text benda ne tadi -,-' truz cepat2 ak SCREENCAPTURE and kempen d sini :D hahahaha , vavi ohh lakik ku ne . tetiba bahh :( org ndada kredit bunguk ! sorry ndk reply by :( eh ehhh , NOT ndada kredits tp EXPIRED ! hahaha , sorry shygg . tida ada bajet bini mu ne , pokai diaa ne . esok baru diaa dpt TARIKAN nyaa ;D hahaha , nwayy . loffeuu FAZLAN !  ♥ muahh . hahaha :p 

and this STUPID thing ? ohh , this is my girlf KHATIJAH M.SAUD  ♥ 
comel kan orang nyaa ? pendek2 :p macam kawannya juak -,-' hahahaha . 
why ak UPLOAD gambar ne ? :) EASY ♥ because ak rinduuu ma si kecik ini ^^ 
I know laa dia duduk exactly beside me , but sa ttp rinduu diaa :O biasanyaa ada2 sak diaa text ak mengadu pasal boyf sial nyaa ;D but suddenly , phone handalan nyaa kenak rampas johh ==' now , sikit sak urg yg text ak . biasaanyaa kakak/abang angkat ku , my husby and khatijah always in FIRST PLACE on my phone . but now , zz tinggal ma husby jak yg TEXT ak =='  ♥ but I don't care , asalkan ada laki ku text . cukup swaa :D 

BUT STILL ! damn khatijah pendek ^^ you're stupid sebab d tangkak besewek ;D  ♥ sotsott ! nsib ada ak BACKUP kau kan :p ndui ! hahahaha

and that's all for today shyg2 sekalian :D  ♥ saya nak cuci baju sikula :p kbai , loffeuu especially for my husby shygg yang mntak puji =='  

Tuesday, 26 June 2012

OMG ! :(

hello CRUEL WORLD :) iloveyouu !    thankyouu for this heartbreaking day on my one month anniversary with FAZLAN    

I'm afraid but I have to say that I'm SINGLE now :( no , not single ! DIVORCED ! i was divorced by  EVIL him on our first month . and proudly I want to say for him   FUCK OFF ! you're USELESS ! 

sampai hati mu kasi begitu ak dua kali :') thankyouu so damn much SAYYYAANNNGGGG ~   
klw kau BOSAN ma ak , CAKAP SAK   i tak marah punye , but I will make you JEALOUS FOR DUMPING ME LIKE A TRASH !   SUMPAH , I tak CURANG pun sama kauu sial :D if you've seen my message with boys on FACEBOOK , SORRY ! none of them melt my heart actually , I only like to PLAY with them :3 and if you are ANGRY when I gave my phone number to them , WELL SORRY DEAR :(   

I'm BREATHING FOR YOU   maybe I do can live without you . but will you see me SUFFERING without you ? :') will you ? maybe I'm just STUPID ENOUGH for you , and EASY for you to take my heart :'( DAMN ! why I'm so so so STUPID ?! 

but if that is your decision , you leave me no choice but accepting you decision :) bertepuk sebelah tangan takkan menjadi shyg , so I'm gonna let you go and shut ! let me GO !   :(

 

Sunday, 24 June 2012

myy girlf :/

hellohello there !  ♥ this is aida blogging :D hari ini sayaa mau cerita pasal GIRLFRIEND kuhh :D ak ada BANYAK sebenarnyaa :p tp 3 sak yang PALING AK SAYANGG ! 


first , bini pertama ku :D SITI NUR HASHIMA AMARULLAH ! 
kiudd kan org nyaa ? -,- gendut2 . bilang kakak kuhh , ngam laa berkawan dgn si AIDA yang pendek -,- hahahaha . tp FOCUS kpd si shima yang kiud , don't mind that girl without a shawl :p hahaha 


naa , ini yang keduaa . yang paling bising . cewek si SAIFULY LIEW :D 
dipersilakan , KHATIJAH MOHD SAUD ♥ hahahaha :3
sorryy laa yunk , gambar ne kau d belakang . hahahaha . tp kau ttp kiut bahh *d aty c saifuly :D hahahaha . 


naa , ini bini baru kuhh :D gndut2 juak orangg nyaa . 
ini orang ketiga XD hahahaha *gilaanyaa ak :p 
nama nyaa NUR AZIELA NATHRA SARI BINTI ARIS ♥ 
woahh pnjang kan namanyaa ? sama juak dgn rambutnyaa yang pnjang :p hahahaha 
jgn kmu kacau diaa ne , ada swa boyf nyaaa , si YAYAN klw ndk silap , tp yang pelik nya dia in relation sma STRANGER d pisbuk . aihh , becoknyaa mulut kuhh :p *aihh , taktaww laa juak si oziel ne . hahahaha


 naa ~ kenal swa kamu sama girlf kuu ? ♥ 
awas kmu , jgn kmu curi diaa . tp klw kmu mau ambil , ambil laa . I don't care ! yang penting jgn ambil my husand FAZLAN ! ♥ hahaaha 



Friday, 22 June 2012

gilaa !

OMG ! first time ohh ak d kasi main sampai dua kali -,- but anyway , thankyouu hby babi kuh shygg :D ak palingg sayyaanngg laa kau gilaa :3 iloffyouu ! hahahaha -,-' betul ne , seriously , ILOVEYOU FAZLAN ! ak cinta mati sama kau :p 



wuii , betul ne ! mcm berkecai hati ku bah ! woo ♥ 
hancur d kerjakan si hantu satu tuu :D 

hmmp , takpaa . ak sabar jak laa kan ^^ dulu pun ak suka kasi main lelaki lain . kali ini laa balasan kuu kan ? :') ohh , hby kuu shyg , jgn baa kau tinggalkan ak lae . takut ak bunguk -,- but klw ituu kau mau , I have to let youu go botak :p 

wee . mmng larr ak bodok ! sudaa diam . ak shyg kauu smpai the end of my life . thanks for the worthless 4weeks shyg :D ♥ shyg kauu

Saturday, 16 June 2012

kakak :/

 hello again :D saya d sini mau cerita pasal akak kuu shygg .
namaa nya LAILA ,
diaa mmng comel , ndk mcm ak SEPET -,- 
diaa ada boyf yang kacak . tp bagi ak boyf kuu lagi kacak walaupun most of my darnit friends ckp diaa sepet mcm ak . ohh , kami mmng sepadan ahh :p 

 sebelah kanan tuu ak yang sepet -,- and kiri tuu akak kuu :D 
diaa tuu girlf sii asmad gilaa :p 
actually , ak sebagai adeknyaa . TAKPERNAH sekali pun setuju dgn boyf nyaa . 
boyf nyaa tuu perokok and kuad minum arak -,- 
so , sebab ituu laa ak ndk suka ma boyf nyaa . yang bodok nyaa kakak kuu ne . terlanjur sudaa cinta mati kunuk dgn si asmad gilaa tu . zz 

HAHAHAHAHA , bkn nya ak mw kasi buruk2 boyf kakak kuu . tp ndak suka bh ak :( harap kakak kuu paham -,- 

AIHH , penat ak menaip , kamu tinguk2 laa gmbar kuu dgn kakak kuu :D





see ? comel kann kakak kuu ? ndk mcm adeknyaa -,- 



patah hati kuu , thankyouu shyg

hellohello cruel world :D si aidaa hari nih patah hati disebabkan si pajlan :3 
him , my only lovee , sampai hati dia . sanggupnyaa . 
shettt ohh . nda apa bahh shygg . 
klaw kau mau begituu , ak lepaskan kauu :') 
uisehh , 
but , SUMPAH ! ak takkan lepaskan kau smpai ak mati :) 
wee , iloveyouu no matter what happens . 
and , 
ak ndk kesah klw kau curang . yang penting , kau takkan tinggalkan ak untuk pompuan lain :) awas kauu :D 

ohh , jiwang nyaa kau AIDA :D sejak bila terjadi ne ? wee , syukur laa , 3MINGGU sudaa ak dgn hby shyg kuu si pajlan :D but , diaa mejok skrg ne . ohh pegalnyaa . mohon simpati dari kamuu -.-  sesiapa sini kawan rapat dgn boyf kuu , tolong pujukkan diaa untuk ak ? ak ndk pndai ne pujuk org , paling ak yang marah klw diaa mengada . zz 

Friday, 15 June 2012

FAILED :/

ohh my ! gilaa johh . siaa dpt numb6 d kelas hancuran 3Dream -,- 



kelas2 gilaa begituu pun ak bole kalah sama budak cinaa ? 
whatt de hell ? hell no ! ak brsyukur dpt peratus pling tinggi d 3Dream tuu , tp shygg . GAGAL PENDIDIKAN AGAMA ISLAM ! whatt ? am I a REAL muslim ? why ? why I fail >< nehh mesti kes besewek jak , zz 

perghh ?! kamu mau tinguk kaa result kuhh ? kejapkejapp , ak UPLOAD duluu :D 
naa , tingukk tuu , 5B , 1C , 1D but 1E ! ohh my islam :( why islam yang GAGAL ? shett johh ! mati laa ak klw begini . kenak2 lae nanti jumaat dpn ambil report card . mati muu . harap2 nanti kakak kuhh yg ambil , amin ! tp ak takut2 juak ne , mna tau tiba2 datang kerajinan ayah mithali kuhh , dead me ! d kubur kali ak hidup2 pastu ramai2 durang menari atas kubur kuhh , zz 

wohhh ! pokoknyaa paling best ohh exam kali ne . biasanyaa ak gagal BM kaa , GEO kaa or SEJARAH kaa . nihh pulak , FIRST TIME GAGAL PAI ! ohh my ! mati ak :( 

dear my boyf shygg , tolong laa bini mu ne :p 
btw , ILOVEYOUU ! 

Monday, 14 May 2012

OMG !


OMG ! bodoknyaa -,- bolenyaa dy tipuu ak ? what de fish , punyalaa jahat kauu ! mati matian ak rasa bersalah sampai sekarang , but shit bolenya kau tipuu ak ? pukikayam !
 
psstt , ak mau mengutk ne kejap :3 
hehehe , bukannya apa , geram baa sia -.- (puikk , shitnyaa . trepp KK laek) anu bahh . kamu masi ingat kaa ex kuu yang 11MARCH tuu >.< sii anu , capital F kunun . hahahhaha , benci betul ak sebut namanya , keteguran nanti -,- tym dulu kann kami bercintan-cinta . banyak laa kunun yang kami ckp2 . dia kan lepasan sudaa kunuk , kununnya dy dpt masuk PLKN kunukk . so , mau  jumpa sblm p PLKN tuu . but blum smpat jumpa , eh ehh , BREAK UP -,- 
 
2bulan kami ndak da apa2 . diam jak , 
SEKALINYA ~ 
upss , ak terjumpa dy d BANDAR SRI INDAH d CITY FRESH -.- 
pssstttt , terbakar hatikuu lepas ak prasan dy typu ak . dy ckp kunun akhir bln4 bah dy jalan p PLKN . but bkn PLKN nee . ini nama nya BANDAR SRI INDAH setann ! sampai kakik kauu sanggup typuu ak ? maka ak dulu ex muu kimbek >.< kann kuu bilang , LELAKI MENIPU MACAM TIN KOSONG ! 

sorry , but ini KENYATAAN ! klw dy baca pun . SYUKUR ALLHAMDULILLAH :D

cerita rambut pendek

hello hello blogger's new look :) hee ,kelambatan ak kann ? hee , tuu laa kan . barusan online . yalaa , semenjak kedapatan ak bersewek -,- sumpah ! mmng susah betui ak mok unline . ak sentuh jak sikit lappy  , berteriak sudaa mama kuu suru off , kalau mamaku jalan and tertinggal berokband , aww ! best ohh ak online :P upss , kejakunan ohh c aida -,- 


about me today ? I'm fine , except ak kehilangan boyfie ku sayang kpd somekind of shitbitch and rambut kuu also "kebbak" . hahahhaha , but today ak bukan mau cerita pasal ak punya c UNGU tuu , but hari nih mau cerita pasal my darling hair . 


DARN ! ak betul2 menyesal dohh pegi tempat gunting tuu . 
first tuu , ak only mintak tuu kakak kasi pendek SIKIT jak , and then betul2 dy potong SIKIT jak . woahhh , maksudkuu ndak laa jugak PENDEK BETUL SIKITNYA . then d potong laa PANJANG SIKIT .hahaha , betul , semad suda kunun jadik nyaa ,kiukiuu , but ak tinguk macam tebal bah rambut kuu . so ak mintak kakak tuu kasi nifis rambut kuu . but malangnyaa , salah GUNTING si KAKAK kimbek tuu . shit laa bodo ! terpaksa d kasi PENDEK SIKIT lagi -.- sabarrlaa aida :|  but awesomenya ,mangkin semat joo :) 


terus tuu d tanyak ak , "DEK , MAU GUNTING KAA PONY MUU NIH" ak ckp eaa :D hee , dia buntu , ndak paham kunuk cam mna jugak jenis ak mok potong ne , jd ak DEMO sikit , then , dia start laa potong kunuk . AKU BILANG AK MAU PONY KUU yg style LAYER baa -,- tp dy potong mcm CINA2 punya pony .  pegal jugak ak , start laa swa bising mulut kuu . 


terus dia cover2 . dia ckp COMEL ak kunuk ,MACAM AMOI2 . 


zz , pegal dohh . diam jak laa . sampai sekarang ak tunggu rambut depan kuu panjang --' 
wehh , sabtuu ak jalan ohh . cammna ni >.< rambut jelek mau jalan . zz
sabarlaa =='

Saturday, 21 April 2012

seriously :|

I think I can't undo a single thing by now . and I'm going to far away , way too far then ever :| this is the first time I'm doing this thing and I lovin' it :D and it sucks that I can't undo or say something hurt to him -,- I'm way to far menn , OMG , what to do ? :|


this is the first time I do this thing :| my heart says it's the right thing but my brain kept saying that I'm making a big mistake :/  but , I think . let me listen to my heart for him :D for my darling future husband :D Iloveyou dear hubby chubby , and it means every thing from you to me (╥﹏╥) you are mine and I love you forever dear , I've died everyday waiting for you . but it's not tired for me because I love you :3 

HAHAHAH HAA HAA , penat suda ak berspeking , shitt laa bodo :p tp hebat jugaa ak berjiwang dalam english ne kan ? rite ? :p super awesome ak nihh , dgn happiness ku lagi sekarang nih . ohh well , super darn fucking happy being his girlfriend :D

but sekarangg , diaa sayangg ku bilang dia ngantok , mau tidoo . ohh okayy , but my heart says OBJECTION ! HAHAHA , I still need you dumb head -,- 

HAHAHA , okayy . I can't stop my happiness by now . so I want to sleep and wake up felling awesome tomorrow and had the tittle of "in relationship" HAHAH , btw , I love you purple guy :D  

I love you :|

as I said just now . I'll find another better than you rite capital S ? =.= here's I met up with my ex AL :) my big sister says than he's a weirdo for putting earrings and colouring his hair . I don't it's awkward to be in love with the crazy guy :| but who cares , for me , his definitely cute  and I want to be his forever :| I wish -,- 

this is him , AL :D quite heart pumping rite ? seeing his picture then suddenly you fall for him isn't ? :p it's a lie if you say that his not cute or something funny about him :p but I don't care that  , for me . he is mine :D ♥ 

dear him : you are mine and I love you ♥ -.-

I know on my facebook wall there's no relationship thing . but that is not the only prove my love to him ♥ auuww , I love you hby syg :D atok atok :p  sayaangggg kau taukk -.- 

okayy laa , I love him , sayaangg sii purple satuu niehh . 
byee , ak mauu off , mau makan lagi :) byee orangg :p

lost without you :|

break sudaa ak sama dia :'( this is the big reason why I hate having boyfriend . when ak tinguk dia ada girl lain . hmm , byee byee laa falek . takut ak mau carik masalah sama pompuan lain , zz . bye . 


and when saa angry , macam ituu angry birds . mati kauu , saitan youu ! ak mesti buat kau jeles balik -,- tyy kauu . tunggu pempalasan dendam sa sama kauu . ak carik ty boyfriend yangg lebih bagus dari kau . eh ehh , noo . JAUH LEBIH BAGUS -,- 

zz , no mood . bye . 

Thursday, 19 April 2012

WTF , senangnyaa -,-

OMG , senangnya kan . cepatnyaa ak jatuh hati sama kauu :O mengapakaa >< adaakah ini disebabkan kita satu sekolah ? adakaa kau only mau kasi main ak ? adakaa memang lama ak sukaa sama kau ? or maybe , you are one of my favourite ? omg , I still don't know the right answer -,- 

hmm , hari nih sedih :( ak ndak kekal single dah :P suda ada boyfie , satu sekolah , satu tingkatan , selalu tengok , but lain kelas and ak dulu benci dia -,- 

he is ? 
aigoo , I don't want to tell you all . because of many reason . but I can give you some clues :| maybe you kenal kann ? hahaha , 
1. dia budak nakal bah :| 
2. malu ak sama dia :* 
3. mintak puji bah jugak ak nihh . nemao orang tauk . 
4. biarlaa rahsia kami duaa <3 
5. biarlaa , kaalau dia kasi main ak sekali pun . I don't care ,kan ndak tersebar 
6. ak masih ragu2 bah nihh
7. dia suru ak "kept it in my heart but in secret style" bahahaha :D 

hmpp , malas bah jugaa ak mau ada boyfriend nihh . suda ada dua orang girlfriend ku nihh :D sii KHATIJAH & SHIMA >< ahahaha , mati ak kalau dorangg tahu , kenak2 ak suda janji ak ndak akan ada boyfie . mampuss . but sabarlaa . terlanjur :|

mode : pegal but happy and crazy . btw , LOVE YOU CAPITAL S 

ohh hampir lupaa , esok ada sambungan hari tuu yang SPELL-IT-RIGHT sekolah kami -.- doa kan ak dapat at least third place okayy ? >< lebiuu .  

Wednesday, 18 April 2012

happy ^^

hello dear fellows :D ILOVEYOU :3 

I'm here fucking happy , this is my happiest day just yet . 
why I'm HAPPY ? 

1. as usual I'm single and proud of it . 1 month without a boy :D 
2. spell-it-right contest , from class to class . the result is not yet out , by now , I'm still in the fourth round . it's been a crazy competition . but thanks to Allah for giving me this awesome intelligent brain . ALLHAMDULILLAH ~ 
3. I'm the top 50 students in form3 SMK KUHARA TAWAU :3 from 430 form3 students , I got the 49th of them :D isn't it awesome ? me ? from the stupid class of DIFFICULT . thankyou ALLAH :)
4.  two of my stupid ex ask me back to him :P but no thanks . I prefer single . hee , siapa suruh kau tingalkan ak duluu :D bwekk . matikau ;p 
5. I love number 5 . so no reson :P I only like to wrote on the number 5 . hehehe ;p

ohh yaa . baru ak ingat :D 
sebelum ak ada ujian hari tuu . ayah tersayang ada janji sama ak :3 dia janji mau belikan satu lagi laptop kalau dapat top50 . naa , sekarang dah buktikan :3 hee , mau sekarangg ! tak kira jugaa . ak mau sekarang yaa ayah :3 

wee :P how about you ? how about your day ? ak punyaa best . kamu punyaa ? :) 

Saturday, 14 April 2012

kau benci aku ? aww ~

heyy really ? kau benci ak ? aww ~ terharunya ak . when ? when this is starting ? kenapa ak tak perasan langsong ? wuhuhuhu ! sorry laa palek kalau ak kasi sakit hati mu ahh ? and heyy ! tolong jangan cakap buruk pasal ak ahh bodo ? kau menjengkelkan sebenarnya boy , kau bodo , you know bodok ? bodok is stupid and stupid is you ! kau menyakitkan hati , benci orang sama kau . kau ndak sedar diri kaa lagi ? kau pikir ak mau kaa tergila-gilaa kan kau ahh ? asal kau taw , tiada yang lebih menyesalkan kecuali bercinta sama kau . buat sakit hati joo , bagus kau duduk dalam ruma mu diam diam . benci orang tinguk kau ! 


heyy bodoo . kau pikir ak bahagia kaa ? kau pikir ak sukaa kaa rasa bersalah nih ? kau taw kaa semenjak kita break tuh , ak blek2 terfikirkan kau . rasa bersalah sama kau . but , bolenya kau benci ak and marah ak dekat belakang ? kau tahu kaa ? aku pun menangis . ak ngez pikirkan kau , and bersalahnya ak sama kau . tp , bolenya kau tulis dalam "STATUS FACEBBOK" mu yang "you can't touch mu heart" . fewhh , kau pikir ak mau kaa ? tunggu laa kucing bertanduk sepuluh -,- 

as you know , I hate you too . kau benci ak , ak benci kau lebih okayy ? 
hee , this is dedicated to my last boyfriend capital F , 11march2012 our stupid day :D 

terasa kaa kau ? rasa laa , apa kau rasa ? pegal ? syukur allhamdulillah :D

Wednesday, 11 April 2012

best :P

OMG ! comel nyaa :D ehem ehemm , ak pun mau boyfie macam nihh bahh :3 
TAK MUNGKIN ! manada lelaki berani macam nihh -.- semua berani cakap tp tak berani buat :D pheww , bagus buangg laut jak :| buat panas jak klaw ada boyfie yang menjengkelkan macam tuh :P hahahaha , SERIOUSLY , ak mau boyfie macam nih yang bole d buat husband :D wkwkwkw , ada kaa yang sudi ? :P no ? hahaha , biarlaa :D 

wahahaha , rasanya baru jak tadi post pasal 5reason why ak masih single :P tp sekarang terasa macam nak ada boyfie :3 hahahaha , ehh betul ! ak tak tipu -.-  KALAU BOLEH ~

hmm , kalau boleh ak mau boyfie yang macam ;
1. yang boleh jadi superman ku :D
2. yang tidak control macho , and kuat senyum 
3. yang boleh d pandang tinggi , mau dia tinggi macam ayah ak :D 
4. yang berpelajaran 
5. yang ISLAM bukan yang ISLAM d surat jak 
6. yang mampu tahan bebelan ku . 
7. yang tahan dengar ak menanyi :P (suara ku sumbang actually) 
8. yang kaya :D ada kereta , ada rumah , ada maruah yang boleh buat ak selesa :3
9. yang ada masa depan yang CERAH :P 
10. yang sayangg ak seadanya and setia sama ak . 

hahaaha , mengarut :P tidak mungkin kan jumpa lelaki cam nih :D paling paling tym baCINTA munyit jak bagini , suda kawin bau tunjuk yang sebenar :3 LOL ! wkwkwkwk betul kan boys ? 

and ak ndak suka lelaki yang macam : 
1. banyak cakap , malas kerja >< tidak gunaa :D 
2. lanjik :P 
3. kuat mangurat pompuan lain 
4. kelas bawahan ! 
5. perangai serupa setan :3 
6. kuat memaki 
7. bodok , miskin , mulut sial , ndak kuat agama , 
8. IQ rendah 
9. kuat curang 
10. TAK SEDAR DIRI :D 
11. cepat putus asa -.-

wkwkwkwkw . heyy boys . ada kaa kamu salah satu dari nih ? kalau eaa . omo , baik jauh :3 

hahaha , ak nih kan . cakap jak lelaki cam nih . maka ak sendiri sama :D tp biarlaa , wish sedjak one day ak kawin sama orang yang ak harapkan :D  ohh FUTURE HUSBAND , siapa kaa diri mu yang sebenar ? :|
ak mau tahu nihh :4 

5 reason :P

assalamualaikum :) hello and good afternoon dear fellow :3 I'm here today , to give you all a talk on WHY I'M STILL SINGLE BY NOW :D hee , I know it's too annoying to write about it . butsince many of you tried to flirt me (presan !) , let me tell you now :P (euww , mintaa puji jugaa ak nih kan :P celedak ohh)


1. Islam forbidden their umat to do the couple thing as male and female is HARAM without a marriage accept family . 
2. I have no time to listen what ever "BOYS" need :P 
3. my parent will buried me alive if they knew I had a boyfriend . 
4. boys always lied :P they said to girls that he love her more than anything . but in the futere , they divorce :3 
5. tiadaa duit ku mau beli kredit , mau turun bandar jumpa kau , tiada baju ku yang cntek mau buat kau terpukau , tiadaa masa ku mau dating sama kau :P and ak tidak suka berpegang tangan sama boys :3 apa lagi mau kiss sama kau :5 fuhh , sorry yeaa . ak anak ayah , ak lebih rela cium kucing dari cium boyfriend ku yang belum tentu dia akan kawin sama ak :D lagi puns , ak ada maruah . tak mau laa duduk dekat sama orang bukan mukhrim :D pegang sana sini lagi , peluk peluk , woihh ! sakit mata ku :P 

lalalala , kamu tahu dah ? :| ak tahu bukan 5 tapi lebih ;p tp ak ikut tuh title , so sabarlaa ketika membaca numb 5 tuh :D lalalala , 

- sorry kalau anda terasa . ini pendapat ak , ini yang ak rasa :D 
so , takpayah mau marah sana sini , setiap orang beza . ak cool and awesome macam astro beyond :D and pssttt , shut up :P 

ohh yaa , satu lagi sebab . and ini kebanyakan ex ku ndak dapat buat . 
> kamu sanggup kaa layan perangai ku yang macam macam nih ? sanggup kaa kamu ak tinggal kan begitu saja ? and kalau ak tinggal kan kamu , kamu mau kaa lagi kejar ak balik ? hahaha :P ak jenis yang begitu ahh , ak ndak merayu sama boyfie ku , tapi ak pendam . ak simpan sampai kamu kejar ak balik :D haahah ,

so , yang ex ku yang saya tinggal kan tuh . paham sudaa kamu kenapa ak tinggalkan kau ? wahahaha , ak kan perempuan sihir , bilang sii nazrim :P hahaha , sabar yaa . 

okayy laa , that it about the 5reason :D 
bye , lalalala :p

Saturday, 7 April 2012

blablaa

uii , best ny tdik :D pegi TAMAN BUKIT TAWAU sama family sayanggg :3 walaupun ak nih agak LANGOK , jalan puns dgn family jak . kawan ajak ak nemao . but , sabarlaa . ak mmng suda d takdir kan UNFRIENDLY :D hahaha , the truth is . saya memang memilih kawan you know :3 but , bukanlaa kawan yang KAYA or CANTIK maybe HENSEM BOY . ak sukaa kawan yangg pendiam but rajin senyum :) macam si SITI NUR HASHIMA and KHATIJAH MOHD SAUD , wohoo :D walaupun ak nih sikit kawan , ndak macam kamu berlambakk sanaa . ak tetap  sayangg mereka . and sekurang-kurang ny ak bukan kawan yang TAK CUKUP MASA UNTUK SEMUA KAWAN NYA :D wee , ak ada sikit kawan pun sebab , ak pernah terfikir "ADA BANYAK KAWAN , TAPI BOLE KAA AK LAYAN MEREKA SEMUA DENGAN ADIL" hahahaha , cehcehh , macam apa jak ak nihh laa -.- wehee , yang pentingg . ak sayangg GIRLFRIENDS kuu . 

ohh , terlanjur lagi :4 kenapa ak cerita pasal kawan ku ahh ? 
woo , maka ak mok cerita pasal tdik d taman bukit tawau :D apalaa 

tdik kann cerah bah , jd makcik ku calling . ajak pegi sanaa . so EXCITED lohh :D panas butui bahh , jdi beshh laa mandi manda sama family :D jauh bah dari kinabutan pegi taman bukit tawau tuhh . 1.20JAM johh , ndakkaa penat pantad mu duduk -.- hahaha , so , ak bawak laa jugak buku maths ku :D rajin kunun , mau jdik pro-human calculator :P  wkwkwkw , kimbetnyaa :D maka , baru 10minit jalan . sudaa tutup buku :P gara2 satu kereta cerita pasal BOYFRIEND/GIRLFRIEND dulu2 :4 paling teruk bah ak kenan joo . suma gara2 ak pernah jdi GIRLFIE kawan abang ku . hahahaha , tym2 berjumpa tuhh bahh . ada rupanya abangku temankan dia -,- perghh , terus buat2 ndak kenal ak :D terus ak bilang "SIAPA KITAA" xD tp mujurnya , lelaki tuh kenal ak :D kontoi joo :D 

then , baru jak kami sampai d sanaa . TERUS HUJAN -.- 
bodoknyaaa , KESEJUKKAN kami satu family :D tp hujan2 pun masi TAHAN mandi sungai yang sedia sejuk ituu :3 kilik ann ? kmu ad :P palingg sot adek sepupuku yang baru 1tahun tuhh . paling tahan bah dia mandi . ndak mau dia keluar . muahahaha , tp sayangg ny gammbal2 tuh ndada sama ak , sama kakak ipar ku -,- ty laa klaw ak ingat ak UPLOAD :P hahaha

klaa , mok tidur ak nihh . penat betul habis kesejukkan tdi :3 
BYE and happy SATURDAY :D esok hari berjejak kasih dengan keluargaa . 
so , pandai2 laa kmu bodek makayah kmu pegi makan luar or pegi jalan2 merayap sama family tercintaa 

Saturday, 31 March 2012

ohh , saya cemburu

pennaattt ! tired >< penat habis ngez :D cemburu cemburu , lalalala . best jugak yaa ada feeling macam tuh :3 tym ak sama dia , ndak da pulak ak rasa cemburu gitu >< klaw tenok dia cakap dgn pompuan lain . ak diam jak :| but sekarangg , dia suda ada GIRLFRIEND baru ~ woahhh ! berkaca-kaca mata saya :4 jeles kali kann :P tym ak tenok RS ny lagi , hmm . mau jak ak tendang betina satu tuh ==' ndak apa laa , tuhan jak tahu bagaimana kaa pegal ny ak :D 

haa , perasaan ku sekarangg nihh -.- 

MACAM MAU MAKAN ORANG ! zzz , sesiapa yang berani datang tanpa izin ke rumah ku ni hari . ready2 laa kau , ak mau masak kw :O hhahaha :PP kenapa yaa . kalau ak marah , ak ndak ngez . tp ak makan berlebihan -,- klaw ak marah terus macam nihh . hari hari ak tension , gendut laa ak jadinya nih kann ? :| aihh , malasnya . macam mna mau berhenti makan nih hah ? penat suda ak tiap hari jogging ==' ndak pndai terbakar jugak lemak d kaki ku nihh :P klaw ak berdiri d tengok kurus jak :3 sekalinya duduk , hmm . tuhan jak tahu macam mna besarnya paha ku :D wkwkwkwkw :P


hahahaha , lagi puns . ndak apa laa . ndada jugak boyfie ku mau marah marah klaw ak mngkin gendut :3 BEBAS JOO ! hahaha , no more bebelan dia :D 

okay laa , penat jugak suda ak typing nihh . ak mau makan lagi :D masi panas laek ak nihh . masi cemburu >< so , MAKAN MAKAN :3 bye !

Sunday, 25 March 2012

wtf ? kenapa -,-

woo , sumpah ! kalau ak dapat jumpa dia sendiri d bandar . ku tampar2 mukak ny -,- pegal dohh ak ! kenapa ? mengapa ? kenapaakaa ? apakaa salah ku ? why ? why ? tell me why ? zzz , ndak mau kau jawab ak ahh MOHD NAZRIM , ndak apa . kita diamdiam jak laa :(



if you dare chossing her over me again , for sure I'll became a witch 3:) muahahaha , habis larr kau ! perghh , tp tolong laa yaa , jangan laa kau kasi ak harapan palsu bodok ! penat2 jak ak excited dari kemaren . awas kau , takkan dapat ku maafkan kau lagi -,- KECEWA , KECEWA . SUNGGUH MENGECEWAKAN ! SEMUA ORANG DI SEKELILING KU MENGECEWAKAN ! hmm , malas betul ak sama nihh DUNIA sekarangg . 

FACEBOOK ? hmm , sombong2 belaka =='

BLOGGER ? wahwahh , berabad suda followers ku ndak pndai bertambah

 CUACA ? pergghh , PANAS WEHH ! KOREA ? wohh ! bila B2ST mau debut lagi :(

SUNDAY ? hari jejak kasihan dengan keluarga , cannot2 jalan ohh 

AIR ? mati air ohh d kinabutan , terpaksa mandi sungai -,-BOYFIE ? habis d kebas betina lain ><

KUCING ? sakit kucing ku kesian :(

HENSET ? tiada satu pun yang text ak nihh hari :|


*naa , semua hobi2 ku ak senaraikan :D tp malangnya suma hari nihh ndak menjadi ==' bodok laa , malas jugak ak hidup begini , plus . esok sekolah ? WTF again ! ak demam :( so , lonely lagi sendiri d ruma . lagi pun adek sepupuku hari nihh BYEBYE sudaa oh :( ndada suda yang minta ak potongkan kukunya , ndada suda yang minta ak suap dia , ndada suda yang tarik rambut ku klaw ak gayut d henset , ndada suda yang gusti ak klaw ak lambat bangun :( SEMUA SEMUA ! all GONE today ! shit SUNDAY ! ihateyou ! itu jak laa yang ak mau tekankan pada hari nihh , BYE ! hope tomorrow is a better day :) much better day :D so , esok tak payah nak memaki klaw something wrong :D  




Saturday, 17 March 2012

kalau jodoh tak kemana :3

haa ? kalau JODOH tak kemana ? wee , beshh ny ak dengar ayat niihh :D kalau camtuhh , tak payah jumpa dea . ak tak kemana puns :P tetap d hati nya kann ? heehoo :P harap harap laa -,- lagi puns dea cakap dea ada d taman bukit tawau nih ==' mesti kes banyak pompuan gedik d sana tuh >< awas ahh klaw by ngorat orang sana . d sini tak kan layan suda by tuh -..- wahahaha , ndak laa :P I TRUST YOU ♥ I know you wouldn't hurt my heart rite darling :3 haha :D 

talking about this JODOH , pheww , buat ak mengeluh jaa banyak :P ntah betul kaa ea :'D kalau ak d JODOH kan sama sii JANG HYUN SEUNG :3 ohh my ♥ sorry to say by :D but truly , I DO :P yes I DO WANNA MARRY JANG HYUN SEUNG :D wahahaha , ini KALAU KALAU JAK YAA BY , jangan ambil hati ;3 hahaha , cuak laa JODOH ku sama orang korea :D perghh , ku janji ku takkan curang sama kau :P maksud ku "artist korea" ahh ? yang hensem2 :3 heehoo , ndak laa >< AKU SETIA WAA SAMA DEA :P heehoo , itu andaian jak yaa :P jangan ketawa -,-

 see this girl ? kalau aku kawin , INSYAALLAH aku akan dapat anak seCOMEL ini :D wee , aku kann comel jugaa :D mna tauk bole dapat  baby camnih kann ? hahaha ^^ peace yo , kan comel :D anak ku laa suda ne :D kalau aku jumpa budak nihh , perghh memangg , ngez nih ak kerjakan :D hee , ty laa kalau ak kawin suda sama boyfie ku , ada suda anak kami cam budak nihh , ak inform jugaa sama kamu tuhh . sabar yaa . harap maklum :P 

hoihh , mau cerita , td ak text dea -,- ada d balas :D tapi , zzzz line celcom sial ==' penat nun sa nunggu , nda pandi jugaa  nuh text nyampe :P ehehhh , apa ak cakak ne ohh >< sedih :( tak dapat balas text ny juak :( aihh , malas laa ak nihh . ku musuh ne CELCOM . but , apabila sii NAZRIM text ak pulak >< pegh , ak balas . cepat jaa terBALAS . kalau buah hati ku text . ndui kasihangg . delay delay :P but seriously ? bila text mu aru mau sampai sayangg ? penat ak tunggu -.- KENAPA CELCOM ? mengapa text si nazrim cepat bagaikan kilat but text boyfie ku sayangg lambat bagaikan ada tahi anzing d wayar -,- ngee , bodok punya celcom -.- once again , thankyou naskrim for chearing me up while boyfie ku belum ada text -.- sayangg superman ku satu tuhh :D 

# ILY bongok ! ak sayangg kau naskrim :D  ♥ belikan ak aiskrim lagi ahh ? lama benor suda kau ndak belikan ak aiskrim . rindu pulak ak tengok kau spen ak :D ty laa klaw ada masa ku , pegi jugak ak d KK tuh . d situ laa kau spen ak macam2 ahh ? sedia memang duit mu banyak2 :D kumpul dari sekarangg :D

Friday, 16 March 2012

apa sangat laa

wohh , apa sangat laa aku neh ehh -.- ndak jugaa cantek , mau d bilang budak pandai tidak jugaa , d bilang pendiam ndak boleh percaya :P tapi ak cute waa kann :3 siapa cakap , cousin ku cakap , mak ayah ak cakap , kakak abang adek ku cakap , kawan ku cakap and boyfie ku pun cakap ak comel :P hahaha , dorang tipu kaa ea ? wee , biarlaa :P dorang tipu dorangg jugaa yang dapat dosa :D ak untunglaa ^^ pahala masuk >< 

hahaaha , actually . tadi tym mama ku tidur . ak curi curi keluar rumah . kununnya mau pegi top up mau calling calling orang KK tuh :P (nazrim) bising sudaa dea ak nda text dea , mentang2 ada boyfie baru :P wahahaha . tym perjalanan mau pegi carik kedai tuh , ak tersesat wehh :P mna laa ak tauk jalan d sandakan nehh . hahaha , pastuhh , ak terjumpa satu geng pompuan celedak nehh . perghh , ndak jugaa cantek :P mukak putih melepak tapi tangan hitam legam :| apakaa ? bikin malu pompuan jaa -.- tau kaa apa yang buat ak panas sama dorangg nehh >< bagus ny ak diam jalan depan mereka sambil tersenyum manis :3 ak pikir mau jugak dorang mau berkawan sama ak tym dorang panggil ak dekat >< rupanya d kasi kering ak -,- apa dorang cakap ? aihh , takpayah laa kamu taukk , pegal ak mau cerita :'D biar sajaa ak Tuhan , langit , bumi , mereka jaa yang tahu :P 

but seriously , KAMU TENGOK AK NE MACAM KUCING KAA ? >< wtf ? kucing ? ak orang bahh . apalaa . terutamanya klaw ak senyum , mesti dorang cakap ak trep kucing . wehwehh , kau pikir ak kaa yang reka senyuman nihh ? ALLAH yang reka , ak cuma hamba yang menerimanya .

ohh yaa , ak lupa mau ceritakan pasal hubby chubby ku nehh :D 
alalala , ndada cerita bah -.- yang ak tahu , DEA SAYANG AKU :3 ohh yehh , siapa nda sayangg bini kann ? hoohoo . kau ada ? ada ? :P hahaha , by ku sayangg ak tauk :P hahaha , temberang >< 

ohh ya , ak sebenarnya nih mau cerita pasal sii nazrim nihh :P 
tadi ak try mau text lakik ku , but MALANGNYA . ndak d balas text bini ny nihh -,- nasib ada sii nazrim text ak :D puas kami texting sampai habiis cas tepon . hahaha , kami bergayut jugaa guna telefon rumah ny :P lucu bahh , ndak tau laa berapa bil telefon rumanya nanti tuh :D kami cerita pasal bini ny and lakik ku ^^ dua dua ndak mau kalah :P so , lama sangkut gaduh mengolok sesama :D tp last last sedih sedih jugaa kami pasal break dulu :'D bodoh kann kami :D dua dua ngez sekarang :3 dulu ndak terfikir , duadua sebok gaduh :'D tp menyesal jugaa laa >< but , apa bole buat ? nasik suda jadi bubur , tinggal kenangan jaa yaa sayangg :D and trust me , biar pun girl mu ndak seCOMEL ak ;D dea tetap girl mu yaa . jangan kau terfikir ak lagi :P 

P/s : ISNIN sekolah -,- zzz FOLIO SEJARAH on the way :P ndak taw laa bila mau siap nihh . biarlaa cikgu JURIAH marah ;D ak berani bahh . ak mau escape :P hahahaha -,- 


Tuesday, 13 March 2012

TIMELINE bodok

wuihhh ! sumpah ak mok bunuh sii Mark Zukerberg nehh . pertama tuh tym release tuh TIMELINE . perghhh ! sial wehh , punyalaa semat >< sampaikan ak pun boleh terpikat gatal tangan mok tukar jadi tuhh timeline -.- sekalinya , dua tiga menjak nehh . perghh , tekanan ak d buat ny >< . lamalama gini , bisa ku rimbat "spin chord" sii Mark Zukerberg nihh -____- 

ohhyehh , sii boyfie ku sombong :P perghh , JAHAT ! nemao kawann >< 
kenapa byy ? apa salahku ? apa aku buat ? apa by buad tuhh ? >< minah mana laek nehh , perghh , ak nda pernah hidup begini :P apa bah nehh -.- jahat jahat , nemao layan girlfie sendiri . bwekk , geram ak -.- hahahaha (baru sikit suda maok geram :P ) 


kucing kucing yang merayap d FACEBOOK/BLOG ku nehh . sila sila kan laa JANGAN MENGOLOK , ak tauk kamu kutuk ak . TERUTAMANYA kepada MUHD NUR NAZRIM , saya tahu anda jeles . diam laa , apa kau ctuh bising bising d belakang . ak tauk bah kw ckp ak >< ak ada SPY bah d KK sana :P siapa ? ohh rahsia :D bukan perempuan , perempuan nda bole harap . LELAKI ahh :D namanya F***** :D paham paham :P klaw kw ndak tw , kw punya hal :P 


ohh yaa , ada orang tanya ak tadi , KALAU FIRST DATE KAU MAU APA ? 
hohoho :P first date klaw boleh ak mau "TIKET PERGI KOREA & BELANJA2 SUMA" 
hahaha , tamak kann ? wkwkw , biarlaa ! klaw dea sayang ak bagus dea belikan ak >< ndak ak sayang dea tuhh :P wahahahaha 
but actually , terfikir jugak ak mau tiger cub ;D anak harimau tuh bahh :P klaw d jaga dari kecik bukan buas dorang tuh :p pandai2 laa jaga makan ny . klaw nda d mammam kw tuh :3


but , KALAU BETUL LAA AKU PEGI DATING SAMA DEA >< 
ohh yehh , AKU MAU BAJU MATCHING (baju couple) wahahaha :P 
betul ehh , kepingin ak mau satu :P boyfriend dulu ku nda pernah belikan ak gitu , dorang bilang LAGO-LAGO kununn :P slek laa apalaa -__- yang dorang kasi ak baju dorang >< baru kebesaran laek tuh , ada pulak kasi ak rantai dorang >< wott , suma besar , ndak muat ak ==' 
seriously , klaw dea baca nihh post . darn it :P ak harap kamu paham :D 


but for today , DARN ! ak tetap marah ehh . dea nda melayan ==
mau jaa ak marah , nasib baik SAYANG :p 


hahahaha : love you :D