Sunday, 29 January 2012

kemaren -.-

assalamualaikum and hello stalkers :D thankyou for visiting :3 

HAHAHA , aku mau cerita ne pasal kemaren . hohoho , esok start swa sekolah balik -.- cikgu bahh , nda cukup ohh cuti satu minggu . cuak laa kasii 3minggu kaa ? satu bulan kaa ? ataupuns nda pyah sekolah langsong :D so , nda payah NERVOUS for PMR tuhh :3 kann cikgu ? wkwkw 

ohh yaa , satu lagi . macam nda meriah bah tahun baru cina tahun ne kann ? bosan ohh . biasanya , d kinabutan ne macam tiaptiap hari ada bunya budakbudak kejar itu singasinga :DD HAHAH , adek ku puns nda terlepas . ada juak mukak ny tenok tuh lion dance :D tp , TAHUN NE PULAK . bahh , mcam apa jaa . mercun jaa eksen banyak meletup . kasii takot org . macam mau jatauh jantung ku dengar . aihh , baru 5hari tahun baru cina . sudaa macam ndada ohh :P pegal laa -.- tp kann , yang buad aku happy mau mampos sekarang ne ^^ bos ayah ku and family ny kasii angpow banyak . woohh ! kalau d kira ne , kali macam 100++ ohh :DD hebat kann ? untung ohh dapat ayah yang ada bos cina and mama yang banyak kawan cina :D (HAHAHA , paham kaa ayat membelit tuh) 

rancangan ku sama kakak ku utk duit tuh actually mau shopping ohh :D mau beli baju , kasut , beg . blah blahblahh blahh blahh ## HAAHHA , kalau boleh , mau jaa aku beli satu tawau tuh :DD bahahahaha , tp apa laa sangatt dgn duit satu ratus lebih tuhh , paling paling aku terpukau sama chocolate jaa :D HAHAHA , pastuh aku beli baju :DD aihh , nda cukup ne mau beli tawau :P 

but , penat swa aku merancang sama kakak ku ne . wohh . mau gilaa org . 
YANG BUAT AKU KECEWA MAU MAMPOS :D KEPINGIN KOMA 8 ABAD ne , aihh . terlampau kecewa bah aku mau kasii taw kamu . aihh , masalah besar ohh tetiba melimpahh aku sama kakak ku -.- tetiba kann . kamu taw kann . mama ku kann . aihh . 

mama ku minta suma duit angpow tuh untuk letak d bank . makk ! nemao ohh . aku mau shopping -.-


alaa ? nda apa bah kann ? biar laa . mana taw selama ne duit ku yang mama ku simpan d bank boleh jadi banyak . hohoo , nda payah laa susah klaw aku blaja jauh jauh kann ? hee , tp frust laa nda dapat shopping -.-


heehoo . tenok kaa gamba kucing d sebelah ne ? meoww :3 this is my long tym no see cats :D dua dua aku punya favourite . tp sayang . dua dua missing :( 


but yang buad aku cheer up kemaren pasal meoww ku yang hilang ne . hee , kucing ku beranak satu lagi kucing serupa dgn kucing putihh tuhh . tp nama ny aku tukar , PUTIH II . miahaha . (hmm , lama bah sudaa kucing ne . tp sekarang mau cerita) and , yang kuning tuh :3 dea ne sudaa mati hhari tuh , kena racun (taek org yang meracun tuh) KEMAREN , betui betui kemaren . kucing ku beranak . ada 5newborn kitten d rumah ku sekarang ne ^^ and ada dua yang sama mukak ny dgn kucing kuning tuhh :D tp nama nya belum terfikir lagi aku . HAHA , nanty laa kann ? ^^ 


hmm , banyak bah yang berlaku kemaren . termasuk budak yang aku admire tuhh sudaa accept aku ohh . happy mau kena canser ! hohoho , tp . nda melayan dea . bahbahh . nda apa laa . yang penting ak taw kau ok jaa :DD aku happy selagi kau sihat macam biasa xD 


ohh yaa . satu lagi :3 pasal budak yang tinggalkan aku 1tahun lalu tuhh :D si eyzat ^^

hensem kaa >.< HAHAHA , kemaren dea bawak aku chat . and kami pon cerita pasal kesilapan dulu kami :DD comel cerita ny . aku mau capture yang kami chat tuh . tp , mengUPLOAD ny lama mau sial 10abad . penat fantad org duduk tunggu upload sejemput tuh . HAHAHAHA
btw , dea ada ajak aku kapel blek nan dea ^^ ehh , aku mau bahh ! :P tp , cancel laa sekarang ne . aku pikir pikir , ehh ! aku mau tunggu buah hati ku laa :P muahahaha . kbhai , nda suda aku mau sama kau taek ! bhai ! :P

ne , satu lagi ! ne untuk FACEBOOK-ers . asal nak kenal dgn kamu . msty kamu tenok gambar aku dulu kann ? HAHAHA , mesty kamu tenok album "mukak kamu :D" d facebook ku kann ? hahaha , then , mesty kamu pikir yang lelaki yang snap gamba dgn aku tuh boyfie aku kann ? last last , kamu cakap :: boyfie kau ta marah kaa ? break kamu nanty pasal aku . 
agagaga . for information ! lelaki tuh ADDLEY SHAUFEEQ ! aku punya classmate sedjak form1 lagi . dea ne sporting , kuat buad lawak bodo and bole laa hensem sikit (sikit jaa) p/s : dea ne sii kelingg . aku takde langsong prasaan suka dgn dea :DD okayy ? don't salah sangka ohh :D 

kbhai laa . penat sudaa aku bebel ne . bhai ! 

Thursday, 26 January 2012

OMG ? hahaha :P

assalamualaikum and hello :D before aku membebel ne , this post is dedicated to sii taek nezam okayy . jangan sampai ada yang terasa ohh . HAHHAHA . okayy ? :P

hmm , geram ak dohh pasal post ny yang kemaren . DIA TULIS AKU DALAM STATUSNYA . ohh yeah . HAHAHA , best ohh . tapi panas laa jugak aku membacanya :D tdi ak mau tenok balik tuh post ny untuk ak kasi jadi satu cerita , tapi sayang . dea DELETE ohh . sial naa :D

tapi tak apa laa :D ada juak kenangan tuh d otak ku ohh . nda apa ohh . 
dea tulis : kapel sa mngkin pendek , malu tadi tym d bandar . 

okayy . aku tau bah ak pendek ohh . kau tuh tinggi mcm bangunan petronas tuh kann ? ak mcm semut jaa kann ? ehh , kalau nak sindir jangan macam kimak kayy ? lagi puns kita terserempak kann sial ? nanty kau , tunggu kau d taman crystal ohh . aku tembak tembak kepala muhh . pegal betui swa ak sama kau . KAU TUH YANG MANGKIN TINGGI SAYANG , BUKAN AKU YANG PENDEK !

aihh , malas juak ak ne . sudaa juak ak kasii single tuh , terlebih pegal swa ak nan ? ehh , mau jaa aku tendang pantad muh ehh . sial ohh . nda mau kawang kau -.- 

>> kalau nak gurau sekali puns , jangan serupa tahi ok ?

Tuesday, 24 January 2012

stalkers ♥

assalamualaikum and hello stalkers 
neyh . ak mau cerita cerita dulu d blog ne sementara ak masih boringg menungu sii taek tuhh online :DD 


tadi kann ak bosan ohh , tiga orang jaa yang bawak ak chat d facebook ohh . so , ak pon senyap senyap jadi STALKER ♥ hee , ak sempat juak stalk dea punya facebook ohh . yangg buad ak rasa SYUKUR tuhh kann . tyme ak stalk gamba ny , ak TER jumpa mukak ex-boyfie ku . muahahaha . hensem ka tidakk ? ohh , mmng dea hensem laa (bagi ak laa) mmng lucu-lucu ohh :P macam nda stop ak tenok profile ny . lepas satu gamba , satu lagi -.- macam org gilaa sudaa , wkwkwkw . 


pastuh ak jumpa BLOG ny . OMG ! OMG ! punya laa TER-kejut ak d buad ny :DD 
hee , actually ~ SAYA JUMPA SATU POST PASAL AKU OHH . wkwkwkw ♥ auww , sweet ohh :) TAPI KANN , KENAPA GAMBAR KU YANG BUAD MUKA NDA COMEL YANG KAU LETAK SAYYANNGG OHH -.-


ehh , kamu mau kaa link nya ? mau link dea punya blog kaa ? heehoo . carik sendiri yaa . 

yang ak geram kann , ohh myy . macam PLAYBOY pulakk dea ohh . kejap single , kejap ada GF baru . gilaa ohh ak . mcm mau tampar mukak ny . wkwkwkw , tp sudaa laa . SAYA ONLY HIS EX-GIRLFRIEND okayy ? so , ta perlu nak ngomel banyak sini . bukan dea sendiri jaa lelaki . HAHAHA , okayy :P 

HAHAHA , penat swa ak bebel sendiri pasal ex-boyfie ne . 
kbhai . ak mau EDIT ne BLOG dulu . mngkin jelek ak tenok swa :DD 
#peace 

Sunday, 22 January 2012

orang percaya kaa ? :P

ehh , tadi sii nezam online ohh . ak deluan laa menanya-tanya kabar ohh :DD melayan ohh dea  , ak pikir dea masi marah sama ak gara gara sii F tuhh -.- cerita punya cerita . dea kasitaw ak konon ny dea d typu awek KL ohh , HAHAHAHA , padan mukak muhh . bagoz bagoz org tawau temberang mau pegi blajar d luar negeri . naa , makan muh tawau . wkwkkwkwkw :P dea bilang kann *kejap jaa ak d tawau ne johh . ak pegi sini pon mau gong xi fa chai nan nenek ku ne . nanti jumaat ak jalan laa * ahh , ak pikir lamaa laek dea duduk tawau . eshh , macam nda sabar sabar ohh mau tinggal kan ak :PP cehh ! 


> anu , tym kami chat tuh kann . tetiba menggatal mulut ku mau tanya dea *kau single kaa ? 
wkwkwkw , lama dea nda balas ohh . ak pikir dea marah . so suspen laa juak ak . hohoho , tp menjawab jua laa dea . *syukursyukur :DD dea bilang frust dea sama awek KL ny tuhh . nda terima hakikat dea ohh . 


tetiba , meng send dea RELATIONSHIP REQUEST . OMG ! HAHAHA 
terus jaa ak accept . ntah apa dlam pikiran ku ohh :D *temberang laa sudaa ak . kunun ny ada boyfie baru lagik :P cehh , ruparupanya dea mau kasii kenak kawan ny . cakapcakap yg dea cepat dapat GF baru . 
#HANCUR HATIKU -__- ak pikir dea serius . rupanya ada kutu d sebalik rambut -.- tapi nda apa laa . ak puns mau kasii kenak orang ohh :DD cakap cakap aku ada boyfie baru selepas sii capital A :P 


pastuhh kann . ada kazen ku chat , dea cakap *woahh , cepat dapat boyfie 
wkwkwkw , deam jaa ak . then abg angkat ku lagik , sama juak . pasal sii nezam tuhh :DD 
lastlast , org mintak kenalan puns cakap : nda payah laa , marah boyfie mu ohh 
adedeh . lantak laa kau :P 


p/S : naaa , SIAPA YANG BACA POST KU NE . TAW TAW LAA KAMU YAA :D ak sajaa jaa tuhh . jangan pulak ada dlm pikiran kamu sembarang yang ak ne PlAYGIRL ohh . hakikat ny saya masih SINGLE selepas sii AYIE kasii frust :DD okayy ? kbhai :DD 

Saturday, 21 January 2012

ohh , begitu kaa perangai muh setan :P

okayy , frust -.- 
benci taw klaw org kasi begini ak dohh . macam ak mok kasii pecah mukak nya ohh ! nasib ak belum sukabetui sama ituu orng . HAHHHA , apa bole buadd kann ? bukan ak cantek pon dea mok suka ak :P 


wkwkwkw , sudaa laa kann . takpa bahh . ndak jugak ak kesah klaw begitu cara ny mok break :DD hohoho , nanti laa ak carik boyfie baru lagii kann ? belambakk bahh d facebook nuhh :PP 
*hihihi , trep ohh << 


by the way , ak ada dua mood neyh hari ohh . hebat kann ? :P 
first tuh yang pasal FRUST nuhh , second . . . . . . ^^ happy ohh !
AKU JUMPA SII NEZAM OHH :D mangkin hensem pulakk dea ohh . *kali ak buta kann , kawan ku ckp dea dea ndada beza mcm dulu . sama jaa tinggi ny , hohoho . tuhh pon ak jumpa dea d taman crystal  d rumah nenek ny . *kann ak pegi rumah sii aten . konoknya ak mau gong xi fa chai awal d ruma ny (Islam nuhh bukan cina . sajaa jaa menghambur d ruma ny) HAHAHAHA , 


lucu bahh , nda dapat ak mok cerita betui betui ne . HAHAHA , ntah laa jgak sii taek tuh kalau dea tenok ak . wkwkw , 6bulan swa nda d tenok kann . pastuh ak trytry call dea guna handphone sii aten . auww , mnjawab dea . tp , nda swa d kenal suara ku -.- prtama tuhh dea cakap ak ORANG GILA , STALKER YANG GILA KANN DEA . walaoweyhh . diam jaa ak . kering kann -.- 


suda ak hang , baru dea text cakap *ne sii aten kaa . 
dalam hati ku , babi betui anak ne . HAHAHAHA . 


p/s : nanti laa klaw dea online ak chat dgn sii taek tuhh :D

Thursday, 12 January 2012

berani kau ! grr -.-

angin betui aku malam neyh ouhh -.- 
banyak sangat lelaki ta guna online malam neyh ohh , tp sii HAHA ndak ada pulakk mukak ny keluar d chat box ku ahh . GRRR ! geram aku tawu ! sudaa laa mesej ku yang MINGGU LALU tuhh nda d balas ny . kau mauk tunggu apa laek bongok ? kau tunggu ada babi terbang baru kau mau balas kaa sayyaanngg :PP aihh , tekanan jiwa juak aku nda lama neyh . hohoho ~ 


hrmm , ada bah sebenar ny yang menyemak jaa d pikiran ku neyhh . *bukan pasal sii HAHA . 
ada tuhh kann yang ex boyfie ku yang barubaru neyh kasii patah hati ku d awal tahun baru nuhh . tepikir pulakk aku pasal mamat gilaa tuhh . *why ? ada nuhh tadik , capital A . *nda mau sebut sebut nama nyaa , keteguran nanti* 


pertama tuhh tanyatanya khabar , last last . OMG ! mintaa kapel pulak dea -.- 
d situu aku teingat mamat gilaa nuhh :DD 
ndakk mau nanti aku d kasi gitu bahh lagi :( 


HAHAHAHAHAHA , apa apa puns . pening dohh aku ! 
# mau tunggu sii HAHA , ntah bila baru mau datang . kali ada babi terbang baru dea datang . mau in relationship nan sii capital A tuhh pulakk , aku takot -.- 
ARGH ! pening laa . hoho , biar jaa laa hati ku neyh mati . 
HAHAHA , maybe aku patot blaja jaa . mau PMR :DD


::: kbhai , itu jaa yang aku mau merepek malam neyh :DD nyte , sweet dream people :DD