Monday, 14 May 2012

OMG !


OMG ! bodoknyaa -,- bolenyaa dy tipuu ak ? what de fish , punyalaa jahat kauu ! mati matian ak rasa bersalah sampai sekarang , but shit bolenya kau tipuu ak ? pukikayam !
 
psstt , ak mau mengutk ne kejap :3 
hehehe , bukannya apa , geram baa sia -.- (puikk , shitnyaa . trepp KK laek) anu bahh . kamu masi ingat kaa ex kuu yang 11MARCH tuu >.< sii anu , capital F kunun . hahahhaha , benci betul ak sebut namanya , keteguran nanti -,- tym dulu kann kami bercintan-cinta . banyak laa kunun yang kami ckp2 . dia kan lepasan sudaa kunuk , kununnya dy dpt masuk PLKN kunukk . so , mau  jumpa sblm p PLKN tuu . but blum smpat jumpa , eh ehh , BREAK UP -,- 
 
2bulan kami ndak da apa2 . diam jak , 
SEKALINYA ~ 
upss , ak terjumpa dy d BANDAR SRI INDAH d CITY FRESH -.- 
pssstttt , terbakar hatikuu lepas ak prasan dy typu ak . dy ckp kunun akhir bln4 bah dy jalan p PLKN . but bkn PLKN nee . ini nama nya BANDAR SRI INDAH setann ! sampai kakik kauu sanggup typuu ak ? maka ak dulu ex muu kimbek >.< kann kuu bilang , LELAKI MENIPU MACAM TIN KOSONG ! 

sorry , but ini KENYATAAN ! klw dy baca pun . SYUKUR ALLHAMDULILLAH :D

cerita rambut pendek

hello hello blogger's new look :) hee ,kelambatan ak kann ? hee , tuu laa kan . barusan online . yalaa , semenjak kedapatan ak bersewek -,- sumpah ! mmng susah betui ak mok unline . ak sentuh jak sikit lappy  , berteriak sudaa mama kuu suru off , kalau mamaku jalan and tertinggal berokband , aww ! best ohh ak online :P upss , kejakunan ohh c aida -,- 


about me today ? I'm fine , except ak kehilangan boyfie ku sayang kpd somekind of shitbitch and rambut kuu also "kebbak" . hahahhaha , but today ak bukan mau cerita pasal ak punya c UNGU tuu , but hari nih mau cerita pasal my darling hair . 


DARN ! ak betul2 menyesal dohh pegi tempat gunting tuu . 
first tuu , ak only mintak tuu kakak kasi pendek SIKIT jak , and then betul2 dy potong SIKIT jak . woahhh , maksudkuu ndak laa jugak PENDEK BETUL SIKITNYA . then d potong laa PANJANG SIKIT .hahaha , betul , semad suda kunun jadik nyaa ,kiukiuu , but ak tinguk macam tebal bah rambut kuu . so ak mintak kakak tuu kasi nifis rambut kuu . but malangnyaa , salah GUNTING si KAKAK kimbek tuu . shit laa bodo ! terpaksa d kasi PENDEK SIKIT lagi -.- sabarrlaa aida :|  but awesomenya ,mangkin semat joo :) 


terus tuu d tanyak ak , "DEK , MAU GUNTING KAA PONY MUU NIH" ak ckp eaa :D hee , dia buntu , ndak paham kunuk cam mna jugak jenis ak mok potong ne , jd ak DEMO sikit , then , dia start laa potong kunuk . AKU BILANG AK MAU PONY KUU yg style LAYER baa -,- tp dy potong mcm CINA2 punya pony .  pegal jugak ak , start laa swa bising mulut kuu . 


terus dia cover2 . dia ckp COMEL ak kunuk ,MACAM AMOI2 . 


zz , pegal dohh . diam jak laa . sampai sekarang ak tunggu rambut depan kuu panjang --' 
wehh , sabtuu ak jalan ohh . cammna ni >.< rambut jelek mau jalan . zz
sabarlaa =='